בלב שכונת הסוהו נמצאת אחת המאפיות המפורסמות ביותר במנהטן, Dominique Ansel Bakery, המאפיה מגישה מגוון מאפים טעימים בסגנון צרפתי מעודן אך היא ידועה בעיקר בשל ה – Cronut קרונאט (שילוב של קרואסון ודואנט). המאפה הזה ממולא במילוי המתחלף כל חודש ומצופה מעל בכל מיני טעמים. בשל הביקוש הגדול והתור המשתרך מחוץ למאפיה כל יום, כל אחד יכול לקנות עד 2 קרונאט והמלאי אוזל אחרי שעה שעתיים. השף והמאפה המיוחד שלו הופיעו כמעט בכל תוכנית אפשרית בטלוויזיה ויש הרבה יח"צ סביב המאפיה , היא אפילו זכתה בתואר "המאפיה הכי טובה לשנת 2012" מטעם הניו יורק טיימס ו- Zagat, מומלץ רק לאלו שיש זמן וסבלנות. מאחורי המאפיה ישנו פאטיו מאד נחמד עם שולחנות וכיסאות המתאים גם לישיבה בחורף.