הופעות חינם בסנטרל פארק – במהלך הקיץ מתקיימת מסורת ניו-יורקרית של הצגות Shakespeare in the Park – שייקספיר חינם בסנטרל פארק. ההצגות מופקות על ידי The Public Theater, ומתקיימות באמפי תיאטרון בתוך סנטרל פארק (קרוב לרחוב 81 וסנטרל פארק ווסט), שנקרא Delacorte Theater, והכניסה חינם!
כל יום מחלקים כרטיסים להצגה של אותו ערב בקופת התיאטרון, כתובת דלקורטה תיאטר, כדאי להגיע מוקדם בבוקר כדי לתפוס מקום בתור (שימו לב שהפארק נפתח ב- 6 בבוקר, ולפני כן אסור לחכות בתוך הפארק), או שאפשר להוריד את אפליקציית טודייטיקס ולהיכנס בה להגרלת הלוטו, גם זה חינם. לחצו כאן להורדת האפליקציה כעקרון אפשר להגריל רק 2 כרטיסים לאדם, ואבל אם אתם חולקים את הפרטים ברשתותת החברתיות, אתם זוכים להיכנס לעוד שתי הגרלות. אם אתם הולכים פיזית לעמוד בתור – יש לקחת בחשבון שלעיתים יש תור מהבוקר, וכדאי להגיע מוקדם. מחלקים כרטיסים חינם גם ב- Public Theater לחצו כאן לכתובת.
לאלו שבוחרים להגיע לפארק שימו לב: יש להגיע עד 11:30 כדי להרשם להגרלת הלוטו שמתקיימת ב- 12:00. מומלץ להגיע עד 10 בבוקר, יש אנשים שמחכים בתור עוד לפני 6 בבוקר מחוץ לפארק, שנפתח רק ב- 6 בבוקר.
*שימו לב, לפעמים ההצגות מתבטלות כתוצאה ממזג אוויר בעייתי. במקרה של ביטול לא תקבלו את הכרטיסים ליום אחר, לכן מומלץ לבדוק את תחזית מזג האוויר לפני שאתם מחכים שעות בתור.
*ההופעות מתחילות בשעה 20:00 בדיוק.
כתובת:
72 79th Street, Transverse Road, New york, NY
הוראות הגעה: להכנס לפארק מרחוב 81 מול מוזיאון ה- Natural History שנמצא באפר ווסט סייד.